About Us – Danish Version

Grundlæggere
Nedenfor er grundlæggerne af Volunteer Abroad Kenya , og hvordan de besluttede at komme sammen med det ene formål at forbinde frivillige med de steder, hvor de ville være mest nyttig .

Sarolyne Mwendia - Direktør

Sarolyne først begyndte som en værtsfamilie for de frivillige, der var på besøg Kenya. Hun havde længe tænkt på måder, hun kunne hjælpe nødlidende børn , der enten var forældreløse eller med særlige behov .

Efter at interagere med frivillige , hun straks identificeret en måde, der kunne hjælpe hende imødekomme disse nødlidende børn. Sarolyne opdagede, at hun kunne kigge efter frivillige i udlandet og derefter tilslutte dem med mennesker og samfund , der var behov for deres tjenester. På denne måde kunne hun nå sit mål om at hjælpe nødlidende mennesker , mens på samme tid på at hjælpe frivillige til at yde nyttig service , hvor det var mest ønskede.
Lene Branthus

Lene Branthus , fra Norge, kom først til Kenya som frivillig . Hun var chokeret over at se, hvad slags strabadser og udfordringer børn med særlige behov skulle igennem . På et børnehjem og en særlig behov facilitet, hvor hun var udstationeret , kom hun ansigt til ansigt med børn, der havde til at udholde en masse bare for at overleve. Hendes sind begyndte at søge efter en vej ud for disse vidunderlige børn.

Uden et lys for enden af tunnelen , var fremtiden for disse dyrebare engle absolut på spil . Tilfældigvis var hendes værtsfamilie , Sarolyne , og hendes frivillige partner fra Danmark, Sandra, alle tænker det samme , omend hver på sin egen måde . Sammen har de taget det første skridt til at danne Volunteer Abroad Kenya , hvor de besluttede at forbedre livet for dem, der bor i hårde omstændigheder , usikker på , om de ville leve for at se den næste dag.
Sandra Christensen
Sandra er socialrådgiver i Danmark, der henvender sig til omsorgssvigtede børn . Hun var i Kenya på samme tid som Lene . Både af dem blev hostet af Sarolyne da de meldte sig i nærliggende børnehjem og særlige behov faciliteter i Nakuru .

Kommer fra Danmark, et af de mest fredelige lande i verden , hun fandt det svært at tro, at der var folk, der kunne gå i dagevis uden at spise noget. Hvad chokeret hende mest , var, at nogle af disse mennesker var unge børn med ingen forældre eller nogen anden at kigge efter dem.

Da hun så , hvor meget de værdsatte enhver hjælp , der kom deres vej , gjorde hun en beslutning der og derefter , at hun ville kigge efter andre frivillige over hele verden . Sammen med dem, ville de søge at opløfte betingelserne for disse uskyldige børn og dermed forbedre deres fremtid , som var bestemt dystre. Hun indgået et samarbejde med de andre, og sammen lancerede Volunteer Abroad Kenya.
Jael Wyss

Jael fra Schweiz , kom til Kenya som frivillig . I hendes ophold her , hun så, hvad små børn gik igennem og besluttede, at hun ville forsøge så meget som hun kunne for at lindre deres vilkår .

Josh Rosaasen
Josh, fra Canada, observerede de udfordringer, der fra fattige samfund gå igennem i Kenya første hånd. Han fandt det svært at sluge den kolde sandhed, at der er syge mennesker i Kenya , der ikke får deltaget i offentlige hospitaler på grund af manglende læger.

Han indså, at hvis der var nok medicinske frivillige i sådanne steder , en masse flere mennesker ville få behandlet . Han besluttede derfor at kigge efter andre frivillige, både i Canada og andre steder , der ville tilbyde deres ekspertise og kompetencer til disse samfund .