Leve hos en værtsfamilie

Alle frivillige med Volunteer Abroad Kenya er tilstrækkeligt tilgodeses ved forskellige værtsfamilier . Leve med værtsfamilierne er et af de mest meningsfulde og givende oplevelser, som du kan få, når frivilligt arbejde i udlandet . Bortset fra at blive behandlet som en af ​​familiens medlemmer af værtsfamilien , skal du også komme til at lære mere om Kenya ved at dele med dem.

At være sammen med en værtsfamilie kommer med sine egne ansvarsområder . For én , vil du blive forventes at handle respektfuldt og ansvarligt. Dette betyder at overholde de tidsplaner og overholde visse rutiner som at være sammen under måltiderne og ikke kommer hjem midt om natten.

Værtsfamilien har til opgave med ansvaret for at forsyne dig med et rum, hvor du vil blive sove i (normalt deles mellem to frivillige ), og måltider. Du vil derfor komme til at nyde overdådige lokale delikatesser som Ugali (fremstillet af vand og majsmel ) , matoke og chapati . Disse er typiske kenyanske måltider , der normalt træffes af de lokale.

Hvis du er den eventyrlystne type , vil du lære en masse ting ved at relatere med værtsfamilien . Du kan endda have det sjovt at lære deres sprog, mens du også lære dem om hvor du kommer fra . Gennem denne deling , vil du få en insiders syn på de forskellige trossystemer og traditioner i Kenya.

Om værtsfamilier :
De fleste af de frivillige vil leve med middelklasse familier som deres værter. En typisk middelklasse familie består af begge eller den ene forælder og børn ( som kan strække sig fra småbørn til fuldvoksne voksne). Selv om nogle eller de fleste af familiens medlemmer ikke kan tale flydende engelsk , vil du få en person, der er flydende i både mundtlig og skriftlig engelsk . Det betyder, at der vil være nogen sprogbarriere mellem dig og din værtsfamilie.

Mens der er nogle host - mødre, der ophold-at -home , vil der være dem, der går på arbejde på daglig basis. Sjældent selv vil du opdage, at der er ingen hjemme i løbet af dagen, der er altid nogen til at tage sig af huset og rengør omgivelserne.

Huske på, at de fleste af de luksusforbrug , som du kan bruges til derhjemme vil ikke længere være til rådighed. For eksempel vil sådanne tjenester som gratis internet, kabel-tv, en vaskemaskine og lignende ikke være tilgængelige. Dette skyldes, at Kenya er stadig et tredje verdens land , og som sådan nogle tjenester enten ikke er leveret af regeringen eller værtsfamilien kan simpelthen ikke råd til dem.

Tag hjerte selv om dette er nogle af de ting, som vil gøre din frivilligt arbejde i udlandet tur så mindeværdigt . Du vil komme til at øve vaske dit tøj med dine bare hænder og et stykke sæbe , noget du måske aldrig har gjort før ! Hvis du finder det svært at vaske tøj , vil der altid være et hus -help opgave sådanne gøremål .

I Afrika og Kenya især , det er helt almindeligt at finde familiemedlemmer flere generationer bor under samme tag! Det betyder oldeforældre , bedsteforældre , onkler, tanter, fætre og endda børnebørn alle lever i en hjem. Det betyder ikke, at de vil gribe ind dit værelse , og du vil altid have dit privatliv , selv under sådanne omstændigheder. Derudover vil du komme til at lære en masse ved at observere, hvordan traditionelle afrikanske familier sameksistere .

Vores værtsfamilier er omhyggeligt udvalgt af vores program koordinatorer . Det betyder, at de er blevet undersøgt og fundet værdig til hosting frivillige og sameksisterende med dem harmonisk. Bortset fra dette, afrikanere mener, at gæsterne er gaver fra Gud , og derfor gøre alt for at gøre deres ophold behageligt.

Fælles etikette regler på din værtsfamilie :
1. Orden dit værelse og altid bevare en pæn udseende.
2. Lad værtsfamilien kender dine måltid præferencer f.eks du måske ikke lide krydderier.
3. Vær høflig og respektfuld til din værtsfamilie . For eksempel , ikke gør en vane at komme hjem midt om natten og sætte på høj musik .
4. Lær din værtsfamilie at kende. Forhør om deres historie , stamtræ og traditioner. Du kan endda ledsage dem som de går shopping eller religiøse begivenheder.
5. Prøv at lære om deres sprog. Kendskab til de almindelige ord , der bruges som "tak " og " farvel”
6. Med mindre din værtsfamilie drikker alkohol , ikke tager i deres hjem.
7. Brug ikke familiens internettet eller computer uden deres samtykke.
8. Tilbyd at vaske dit eget vaskeri , selvom værtsfamilien vil være villige til at ansætte et hus - hjælp til at gøre det.
9. Tag ikke folk til din værtsfamilie uden deres tilladelse.